Best Seller

Powered by Blogger.

Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL

Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. Mnogi cimbenici u pristojan automobil sigurnosnim standardima koji se koriste u svakodnevnim aktivnostima. Jedan od najvažnijih primjer je tip guma koje odgovaraju uvjetima na cesti. Trošenje guma nije u skladu s uvjetima na cesti sigurno ce štetiti brojnim korisnicima jer je u dobi od gume nece dugo trajati. Osim toga, to bi moglo dovesti do oštecenja automobila gradnje.

Trenutno, mnogi brandovi guma na tržištu. Naravno, moramo biti oprezni u odabiru marki i tipova guma u skladu s uvjetima na cesti, koji ce biti usvojeni svaki dan. Prilicno teško doista za ljude koji su iz prve ruke iskustva u odabiru marke i vrste guma. Ako imate ove stvari u odabiru auto guma, Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. GT Radial može biti dobar izbor. Ja vrijednost ovog razmatranja od tvrtki koje ih proizvode.

Je PT. TBK tvrtka Slon zemlja djecak koji je razvio jednu od marke GT Radial gume. U smislu iskustva tvrtka osnovana u 1951, tako bi se uzeti u obzir u proizvodnji gume, u skladu s uvjetima na cesti u Indoneziji. Buduci da je tvrtka je razvila razlicite vrste i modele guma od bicikla gume na auto gume. To je iskustvo zasigurno napravio PT. Slon TBK upoznavanje puno Kako stvoriti dobre gume za stanje na cestama u Indoneziji koji je tropska klima.

Pregled malo povijesti osnivanja PT. Slon TBK nastaviti ono što su prednosti Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL. PT. Slon je osnovan 1951 i poceo njegov proizvodnju proizvodnju bicikl guma izvana i iznutra. U 1973 tehnicke pomoci sporazum i potpisan od strane Inoue Rubber Company Japana za proizvodnju moto gume. I u 1981 PT. Slon TBK povratio tehnicku pomoc tvrtke Yokohama gume za pocetak proizvodnje pristranosti guma za teretna vozila i putnika. Gledajuci ovih kretanja u 1993 tvrtka pocela proizvoditi komercijalno radijalne gume za putnicka vozila i laka teretna vozila. A iduce godine je tvrtka primila certifikat kvalitete, kao što su E-mark Europske zajednice i ima pravo i Odjel za transport propisa potrebnih za americko tržište.

Sudeci prema iskustvu i rezultatima PT guma proizvodnje. Slon TBK nece biti iznenaden ako guma proizvodnja TBK PT Gajah Tunggal dobio mnoge nagrade kao najbolji gume u Indoneziji i na medunarodnoj razini.

U Indoneziji tržištu do ovog trenutka u brand GT Radial putnicki automobil segment još uvijek nije odvratilo. Trenutno GT Radial gume su korištene kao proizvodac originalne opreme (OEM) više nego jedan veliki proizvodac vozila u Indoneziji, kao što su Toyota i Daihatsu.

Možda ste ikada pitali zašto svaki novi proizvod PT Gajah Tunggal uvijek u potražnje potrošaca? To je zato što poduzeca uvijek su 'cuti' želju potrošaca u kreiranju novih guma proizvoda. I to nije teško jer tvrtke uvijek pokušavaju predstaviti i blizu zajednice.

Jasno je da je proizvod jugoistocne Azije najvecih gumarskih tvrtka je u mogucnosti natjecati i postati top brand najbolji na tržištu automobila guma u Indoneziji. I moci natjecati i sa stranih brandova koji su poznati kao Bridgestone.

I naravno, mnogi nagrade iz razlicitih skupina ili agencija kao što je nagrada nagrada Primaniyarta iz Ministarstva gospodarstva u 2008, a ova nagrada dodjeljuje izravno predsjednika Republike Indonezije Susilo Bambang Yudhoyono kao jedan od najboljih nacionalnih tvrtki u smislu "globalni razvoj branda".

Odjel za istraživanje i razvoj Strong igra važnu ulogu. U ovom dijelu dovršen od strane strucnjaka vješt i kompetentan u njihovim poljima. Mnogi strucnjaci je diplomirao na Veleucilištu Slon, koji ukljucuje jedan od vodecih obrazovnih institucija u Indoneziji.

Iz istraživanja i razvoja podjele su rodeni kasnije, a 2010 Champiro Eko svjetski rekord Muzej Indonezija dao nagradu za kategoriju prvi eko-friendly proizvodi gume diIndonesia.


Ne samo to, proizvod guma Champiro HPY takoder dobio nagradu Amazing Snimanje 200 od Auto Bild magazin za trajnost, kvalitetu i performanse guma nakon što je ispitan menggeber Sentul International Circuit tijekom 200 krugova sa samo 1 set guma.

To ce sigurno biti otežano ako slon nema cvrstu financijsku snagu i trcanje sa dobrom korporativnom upravljanju (korporativno upravljanje).

Priznanje je došao iz Euromoney Magazine u rujnu 2006 koji daje nagradu Azije Najbolji upravlja tvrtka u Indoneziji. I ponovno Slon u godini 2011 su milost nagradu kao jedan od Indonezije top 10 najboljih uspio tvrtke FinaneAsia casopisa i jedan od Indonezije top 10 najboljih tvrtki iz izvedbom magazinu Forbes.

PT Gajah Tunggal TBK, kao proizvodac GT Radial gume u listopadu 2009 proizvedenih GT Radial Champiro HPY, au lipnju 2010 GT Radial ponovnom Champiro ECO, to je oblik društva u kojima se osjeca potreba za pomoci ocuvanju prirode, kao dio automobilski svijet. Tvrtka takoder ima misiju stvaranja ekološki guma i držati ga pristupacnim za ljude Indonezija. Ovaj proizvod, takoder su dobili priznanje od Muri nagrada za kategoriju s obzirom na prvi nacionalni proizvodac ekološki prihvatljivih guma.

To je dokaz Ban Terbaik di Indonesia GT RADIAL, pa naravno pamti vrijeme putovanja do 60 godina, tvrtka je još uvijek uzimajuci pozornost i mjesto u srcima ljudi u industriji gume u Indoneziji su stroži. To je rekao, nagrada je pravi dokaz tvrtke dosljednost u održavanju kvalitete.

::

Yours Series Here

Popular Netbook